Poletarci Mladosti odmjerili snage sa vršnjacima u Češkoj

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.11.2018. 08:37

Mlade fudbalske nade kotorvaroške Mladosti (dječaci rođeni 2009.god.) uzeli su učešće na prestižnom međunarodnom turniru u Pragu. Mladostaši su odmjerili snage sa dva velika praška kluba Spartom(3:1) i Slavijom(3:0) i Dinamom iz Zagreba(1:0) i zabilježili tri poraza.

Treneri Mladosti, Ponorac i Vučenović su i pored poraza zadovoljni načinom na koji su se njihovi učenici suprostavili ovim renomiranim rivalima, i pokazali još jednom da je Kotor Varoš pravi rasadnik fudbalskih talenata. Iz redova Mladosti, za najboljeg golmana turnira je proglašen Saša Joldžić. Pored pomenutih klubova na turrniru su još nastupili i Vojvodina koja je i osvojila turnir, kao i ekipa češkog Libereca.

Izvor: glaskotorvarosa.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…