Poraz rukometaša iz Kotor Varoša u Kozarskoj Dubici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.09.2017. 15:57

Rukometaši „Kotor Varoša“ poraženi su u Kozarskoj Dubici od ekipe „Kozara MP“ sa 39:30, na otvaranju nove sezone Prve lige Republike Srpske.

Ekipa domaćina je cijelu utakmicu vodila i nijednog trenutka njihova pobeda nije dolazila u pitanje. Treba istaći i veoma grubu igru igrača „Kozare MP“, dokaza za to je direktni crveni karton koji je sudija morao pokazati jednom od domaćih igrača poslije više nego grubog faula.

Kotorvarošani su u ovom meču nastupili oslabljeni, jer prvi pivot ekipe, Radomir Stojanović, nije mogao nastupiti zbog virusa.

Najefikasniji u redovima “ Kotor Varoša“ bili si Miloš Jurić sa 7 pogodaka i Bojan Marković sa 5 pogodaka.

U drugom kolu rukometaši „Kotor Varoša“ dočekuju ekipu Teslića.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…