Poribljena Vrbanja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2018. 09:03

Članovi Sportsko – ribolovnog društva /SRD/ „Kotor Varoš“ poribili su rijeku Vrbanju i njene lijeve pritoke Cvrcku i Jakotinu sa 55 kg potočne pastrmke.

Poribljavanje je obavljeno u saradnji sa opštinom Kotor Varoš i AD „Luka“ Šiprage, a predsjednik SRD „Kotor Varoš“ Samir Skopljak ističe da ovo Udruženje u kontinuitetu poribljava korito Vrbanje.

„Vrbanja i njene pritoke su već postale prepoznatljive po plemenitim vrstama pastrmke i lipljena, a naša obaveza je da vratimo povjerenje ribara iz Srpske i regiona koji su zainteresovani za ribolov u kotorvaroškom kraju“, rekao je Skopljak.


Izvor: glaskotorvarosa.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…