Posjeta preduzećima ´Golubić´ i ´Golub prevoz´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.03.2017. 09:16

Posjetom preduzećima ´Golubić´ i ´Golub prevoz´ krenula je serija posjeta privrednim subjektima predstavnika Odjeljenja za privredu opštine Kotor Varoš. Sa direktorima Borom Babićem i Milanom Škorićem razgovarano je o problemima na koje nailaze u poslovanje i planovima širenja poslovanja i investiranja u 2017. godini.

"Želja nam je da se približimo privrednicima i da im budemo servis koji će im biti uvijek na usluzi. Razgovarali smo i o postavljanju Redova vožnje na autobuskim stajalištima, kao i o uvođenju češćih linija za MZ Liplje i MZ Vagani," rekao je Predrag Tešić, načelnik odjeljenja za privredu.

Ova preduzeća zapošljavaju 50 radnika i vrše usluge prevoza putnika u zemlji i inostranstvu. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…