Postavljanje obaloutvrde i sanacija pješačke staze na Bjelinama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.09.2018. 08:26

Direktor Javnog preduzeća “Vode Republike Srpske” Milan Kikić rekao je da je planirano da radovi na postavljanju obaloutvrde i sanaciji pješačke staze na gradskom kupalištu “Bjeline” u Kotor Varoši budu završeni početkom novembra.

Pješačka staza značajno je devastirana nakon majskih poplava 2014. godine, a izvođenjem projektnih aktivnosti obala rijeke Vrbanje bila bi u značajnoj mjeri obezbijeđena od eventualnih poplava.

Kikić, koji je danas sa načelnikom opštine Kotor Varoš Zdenkom Sakanom posjetio gradsko kupalište, istakao je da je lokalna uprava na vrijeme pripremila projektnu dokumentaciju nakon čega se krenulo sa radovima.

Sakan je upoznao Kikića o realizaciji zajedničkog projekta opštine Kotor Varoš i JP “Vode Republike Srpske”.

Izvor: GlasKotorVarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…