Potencijalna saradanja Kotor Varoša i Višegrada

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.02.2017. 08:41

Mladen Đurević, načelnik opštine Višegrad sastao se sa Predragom Tešićem, načelnikom za privredu opštine Kotor Varoš, a razgovarali su o potencijalnoj saradnji ove dvije opštine.

"Opština Kotor Varoš je pozitivan primjer u Republici Srpskoj u oblasti privrede, a Višegrad u turizmu. Razmjenili smo pozitivna iskustva. Poslao sam pozdrave g.Emiru Kusturicu koji je porodično bio vezan za Kotor Varoš, kao i jedan od njegovih glavnih junaka Malik (u filmu: Otac na službenom putu), Moreno de Bartoli, čija je majka iz Kotor Varoša. Volio bih da budu naši gosti u narednom periodu," rekao je Tešić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…