Potpisan Sporazum o poštovanju etičkog kodeksa na narednim lokalnim izborima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.07.2016. 12:52

Predstavnici političkih partija koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima, potpisali su u sali SO Kotor Varoš, Sporazum o poštovanju etičkog kodeksa za političke kandidate na lokalnim izborima 2016. godine.

Političke partije imaju za cilj politički, ekonomski, socijalni i kulturni razvoj naše opštine i vjeruju da se ovi zajednički ciljevi mogu najbolje postići kroz slobodan i otvoren demokratski proces zasnovan na slobodnim, pravednim i transparentnim izborima, stoji u tekstu ovog Sporazuma.

Od  peatnaest političkih subjekata prijavljenih za učešće na predstojećim lokalnim izborima u opštini Kotor Varoš , Sporazum o poštovanju etičkog kodeksa za političke kandidate na lokalnim izborima 2016. godine danas su potpisali predstavnici: Srpske demokratske stranke, Saveza nezavisnih socijaldemokrata, Socijalističke partije, Demokratskog narodnog saveza i Srpske radikalne stranke Republike Srpske.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…