Potpisan sporazum o realizaciji projekta „Modernizacija puta Novo Selo“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.11.2018. 09:08

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i koordinator između opštine i Ministarstva za izbjegla i raseljena lica RS i stručni saradnik za rad sa povratnicima Dragan Juričević potpisali su danas sporazum o realizaciji projekta „Modernizacija puta Novo Selo (od mosta prema deponiji) dužina 600 metara, opština Kotor Varoš“.

Vrijednost ove investicije je 60.000 KM, a sredstva su obezbijeđena u okviru transfera jedinicama lokalne samouprave za finansiranje povratka u Republiku Srpsku.

Opština je saglasna da će za finansiranje realizacije projekta obezbijediti razliku sredstava potrebnih za završetak radova.

„Ukoliko nas posluže vremenske prilike realno je očekivati pomenuta dionica puta u Novom Selu bude asfaltirana do kraja godine“, istakao je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Sakan je podsjetio da je na području opštine ove godine asfaltirano 2 kilometra i 700 metara lokalnih puteva na 13 lokacija, a za tu namjenu je izdvojeno 350.000 KM.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…