Potpisani ugovori za realizaciju projektnih prijedloga po LOD metodologiji

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.02.2016. 18:02

Predstavnici organizacija civilnog društva su potpisali ugovore za realizaciju projektnih prijedloga po LOD metodologiji.

Ukupna vrijednost finansiranih projektnih prijedloga je 15.790,00 KM, a nakon završne evaluacije sredstva su odobrena Ekološkom pokretu „Eko-opstanak“ Kotor Varoš u iznosu od 4.000,00 KM za projektni prijedlog ”Urbani mobilijar u funkciji zaštite životne sredine”, zatim Multimedijalnom centru mladih Kotor Varoš sa projektnim prijedlogom „Lociranje i uklanjanje otpada i NUS-a iz rijeke“ u iznosu od 4.850,00 KM.

Udruženju građana „Zmajevac“ Savići su odobrena sredstva u iznosu od 3.950,00 KM za projektni prijedlog „Uređenje potoka Zmajevac“, a ansamblu „Žubor“ je za projektni prijedlog „Ženska pjesma-čuvar tradicije“ odobreno 2.990,00 KM.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…