Potrošio pare, pa slagao da je pretučen i opljačkan

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.02.2016. 11:32

D. J. (46) iz Kotor Varoši osumnjičen je da je potrošio oko 650 maraka, pa izmislio da je pretučen i opljačkan

Lokalnoj policijskoj stanici, sinoć u 22.45 časova, iz Službe hitne pomoći Kotor Varoš prijavljeno je da im se on obratio za pomoć, te da je tokom pregleda izjavio da su ga juče oko 16 časova presrela dva nepoznata muškarca, odvela ga u garažu, te ga pretukla i ukrala mu oko 650 KM.

Postupanjem po zaprimljenoj prijavi, policajci su izvršili uviđaj i ustanovili da se pljačka nije dogodila.

"Na osnovu prikupljenih informacija i dokaza, utvrđeno je da je oštećeni sam sebi nanio povrede i da je prethodno potrošio pare, te da nije izvršeno krivično djelo 'Razbojništvo' nad njim", saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

O svim okolnostima i prikupljenim saznanjima upoznat je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

"On je naložio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama, a da se tokom istrage utvrdi da li postoje elemenati za krivično djelo 'Lažno prijavljivanje krivičnog djela'", navela je Markanovićeva.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…