Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći operisan, zdravstveno stanje stabilno

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.11.2017. 10:27

Branko Petrušić (25) iz Maslovara, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Crnoj rijeci, operisan je u Univerzitetskom kliničkom centru RS i njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrđeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U Univerzitetskom kliničkom centru su istakli da je Petrušić u 20:35 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja “Sveti Pantelejmon” Kotor Varoš dovezen u hitnu prijemnu hirušku ambulantu.

– Pacijent je trenutno hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje dr Dragana Rakanovića i današnjeg glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji dr Zorana Aničića,  B. P. je primljen sa dominatnom povredom abdomena.

Pacijent je hiruški zbrinut i njegovo trenutno zdravstveno stanje je stabilno. Zbog daljeg liječenja i praćenja pacijent ostaje hospitalizovan u našoj ustanovi – istakli su u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…