Poziv za dostavljanje projektnih ideja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.08.2017. 15:35

Opština Kotor Varoš poziva sve zainteresovane organizacije, udruženja, ustanove i pojedince koje rade sa mladima da dostave projektne ideje za izradu Akcionog plana za sprovođenje omladinske politike opštine Kotor Varoš za period 2017.-2021. godina , kako bi došli do što kvalitetnijeg dokumenta.

Obrasce možete dostaviti najkasnije do 11. 09.2017. godine na mejl : goranmalijevic@opstinakv.org ili u Odjeljenje za društvene djelatnosti opštinske uprave opštine Kotor Varoš.
Obrazac i Omladinsku politiku opštine Kotor Varoš možete preuzeti na sajtu opštine www.opstinakotorvaros.com u rubrici Javni pozivi.
Sve dodatne informacije možete dobiti na broj: 051/784-392

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…