Pozivom na broj 1457 pomažete liječenje trogodišnje Sofije Mićević

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.04.2017. 16:35

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” iz Banjaluke pozvala je sve humane ljude da od 1. aprila pozivom na broj 1457 pomognu liječenje trogodišnje Sofije Mićević, koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Akcija pozivom na ovaj humanitarni broj “Srcem za Sofiju” trajaće do 30. aprila. Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć Sofiji da bi se prikupilo 270.000 dolara neophodnih za liječenje u SAD koje bi joj moglo spasiti život. Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske prošle sedmice uplatio je za njeno liječenje 200.000 KM na račun bolnice “Džon Hopkins” u Baltimoru.

Sofiji Mićević u novembru prošle godine u Beogradu je urađena transplantacija koštane srži, ali je njen organizam odbacio kalem i jedino što je još preostalo u borbi za njen život jeste hitno liječenje u baltimorskoj bolnici “Džon Hopkins”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…