Poznat prvi kandidat iz Kotor Varoša koji će se naći na izborima za parlament Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2018. 08:57

Opštinski odbor DNS-a Kotor Varoš predložio je Daliborku Kerezović Damjanović, predsjednicu OO DNS i direktoricu Šumskog gazdinstva ”Vrbanja” za listu DNS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske na opštim izborima, koji će biti održani u oktobru ove godine.

Daliborka Kerezović Damjanović rođena je 7. decembra 1975. godine. Diplomirani je ekonomista. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Banjoj Luci. Predsjednica je OO DNS Kotor Varoš i šef Kluba odbornika DNS-a u SO Kotor Varoš. Sudski je vještak ekonomske struke. Direktorica je ŠG „Vrbanja“ Kotor Varoš i član Nadzornog odbora ”Aktiva invest” fonda a.d. Banja Luka. Majka jednog djeteta.

 

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…