Pozovite humanitarni broj 1415 i donirajte 1 KM za Stefanovo liječenje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.05.2016. 09:36

Za prikupljanje pomoći za liječenje petnaestogodišnjeg Stefana Majstorovića iz Kotor Varoša, koji je obolio od leukemije, od danas je u funkciji humanitarni broj 1415 na koji se može donirati jedna KM.

Akcija će trajati tokom mjeseca maja a humanitarni broj pokrenulo je Udruženje građana “Zmajevac” čiji je Stefan član.

Stefan Majstorović je školske obaveze i druženje sa vršnjacima zamijenio borbom sa leukemijom. Trenutno se nalazi na liječenju u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić" u Beogradu a nakon Uskršnjih praznika osim borbe sa leukemijom očekuje ga i rizična operacija pluća.

Do sada je organizovano niz humanitarnih akcija za prikupljanje pomoći za Stefanovo liječenje, a porodica se nada i u efekat uspostavljenog humanitarnog broja. Zahvaljuju se svima koji su učestvovali i koji će dati podršku u nastavku sakupljanja pomoći.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…