Predrag Tešić i Slobodan Župljanin kandidati za poslanike, Aleksandar Saša Petrović ponovo u redovima Socijalističke partije

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.05.2018. 11:51

Predrag Tešić i Slobodan Župljanin biće kandidati za poslanike na oktobarskim opštim izborima odlučio je Opštinski odbor SP-a Kotor Varoš. Predrag Tešić, koji je predsjednik Socijalističke partije u Kotor Varošu, biće kandidat za poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta BiH iz izborne jedinice jedan. Slobodan Župljanin će biti kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS u izbornoj jedinici tri.

Slobodan Župljanin je doktor nauka i dekan Fakulteta za bezbjednost i zaštitu na Nezavisnom univerzitetu u Banjaluci čiji je i prorektor, dugogodišnji ugledni privrednik i veliki patriota koji je dao nemjerljiv doprinos stvaranju RS.

Predrag Tešić je pravnik i ekonomista marketinga i menadžmenta. Vrlo aktivan i uspješan privrednik, te je i majstorski kandidat u šahu. Iza Tešića su brojni uspješni projekti na području opštine Kotor Varoš. 

Socijalisti su predstavili i još jedno veliko pojačanje. U stranku u čijem je osnivanju učestvovao u Kotor Varošu vratio se Aleksandar Saša Petrović, koji je bio i odbornik SP-a u Skupštini opštine. 

Za vrijeme Odbrambeno-otadžbinskog rata Petrović je bio je najmlađi major Vojske RS i komandant Drugog bataljona 22. Pješadijske brigade. Danas je predsjednik Opštinskog odbora Organizacije starješina Vojske RS u Kotor Varošu. Uspješan  je sportista i dugogodišnji je predsjednik Košarkaškog kluba Mladost iz Kotor Varoša.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…