Predsjednik Dodik razgovarao sa Biljanom Marković

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.03.2017. 10:41

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas direktorom poslovnice ”Hemofarma” u Banjaluci Biljanom Marković o poslovnim planovima ove kompanije.

Dodik je predstavnicima kompanije "Hemofarm" tokom sastanka u Banjaluci poželio uspjeh u poslovanju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Skupština akcionara kompanije Hemofarm Banjaluka imenovala je 10. novembra 2016. godine, Biljanu Marković za novog direktora, umjesto   Aleksandra Veselinovića koji, nakon deset godina provedenih u Banjaluci, otišao na poziciju senior direktora Upravljanja operacijama u Hemofarm Grupi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…