Predstavljanje Čkaljine knjige autorskih komentara pod naslovom “Elem“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.07.2017. 10:37

Promocija Čkaljine (Darko Momić) knjige autorskih komentara pod naslovom “Elem“ održaće se u petak 28. jula u 20h u kino sali u Kotor Varošu.

Darko Momić Čkalja je dugogodišnji vrhunski novinar koji je promijenio do sada nekoliko uticajnih novinarskih kuća, ali je uvijek bio privržen svom Kotor Varošu.

”Drugari, poslije mnogo muka i niza peripetija knjiga mojih autorskih komentara pod naslovom "ELEM" konačno je u štampi. Promocija je u petak 28. jula u 20h u kino sali u mom Kotor Varošu. Dobrodošli!”, napisano je na Čkaljinom Fejsbuk profilu. 

 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…