Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji nudi pomoć kotorvaroškim privrednicima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.02.2017. 19:21

Načelnik za privredu opštine Kotor Varoš, Predrag Tešić, sastao se šefom Predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Mlađenom Cicovićem.

Dogovorena je saradnja u narednom periodu, a gospodin Cicović je ponudio pomoć i svu infrastrukturu Predstavništva kotorvaroškim privrednicima, ukoliko bude potrebna.

Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji se nalazi u Beogradu na adresi Bulevar despota Stefana 4/IV.

Predstavništvo je osnovala Vlada Republike Srpske s ciljem da za interese i potrebe Republike Srpske obavlja poslove na unapređenju ekonomske, naučno-tehničke, kulturne, socijalne, informativne, prosvjetne, sportske i druge saradnje sa subjektima u Republici Srbiji, uključujući i poslove koji se odnose na sprovođenje Sporazuma o uspostavljanju specijalnih paralelnih odnosa između Republike Srpske i Republike Srbije.

Osnovna težnja Predstavništva je ostvarivanje i razvoj ukupne institucionalne i druge saradnje između Republike Srpske i Republike Srbije.

Predstavništvo teži da postane reprezentativan privredno-kulturni centar Republike Srpske u Srbiji koji predstavlja i promoviše sve potencijale i resurse Republike Srpske.

Želja je da naše prostorije postanu mjesto gdje će se okupljati privrednici, umjetnici i drugi djelatnici koji su zainteresovani za jačanje i obogaćivanje saradnje, kako bi zajedničkom energijom i radom doprinijeli boljem životu i razumijevanju između svih građana i naroda Srbije i Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…