Predstavnici Privredne komore RS u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.02.2016. 19:52

Predstavnici Privredne komore Republike Srpske predočili su danas predstavnicima opštine Kotor Varoš proces sertifikacije jedinica lokalne samouprave za povoljno poslovno okruženje.

Oni su upoznali članove Opštinskog tima za sertifikaciju sa njihovim ocjenjivačima koji će ih voditi kroz sam proces, načinu dostavljanja dokumentacije i zahtjevima standarda.

Program sertifikacije povoljnog poslovnog okruženja je namjenjen gradovima i opštinama, koji imaju odgovorajuće kapacitete, strateški su opredijeljene da unaprijede privredni ambijent, privuku investicije i podstaknu razvoj lokalne ekonomije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…