Predstavnici mjesnih zajednica na radnom sastanku sa UNPD-om i CCI-a

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.05.2018. 08:42

Radionica za predstavnike mjesnih zajednica na temu „Razvoj plana za unapređenje uloge MZ u procesu donošenja odluka na lokalnom nivou i pružanje osnovnih javnih usluga“ održana je u četvrtak 24.05. u 11:00 časova u sali SO-e Kotor Varoš.

Radionica se održala u okviru implementacije projekta UNDP-a „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“, a predavači su iz Centra civilnih inicijativa (CCI), Denis Telić, Projekt menadžer i Jasmila Selimović, Projekt menadžer/Konsultant za monitoring.

Predstavnici Savjeta MZ Kotor Varoš, Zabrđe, Vrbanjci, Obodnik, Grabovica i Maslovare su upoznali sa metodama izrade „Akcionog plana“ koji treba da u narednom periodu kreiraju i dostave na usaglašavanje, usvajanje i provedbu istog. Na radionici su učestvovale i predstavnik UNDP-a Diana Šilić i koordinator opštine KV Vidosava Tepić.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…