Predstavom “Zmajče” nastavljen “Varoš fest”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 30.10.2017. 08:33

Treći Festival omladinskih pozorišta “Varoš fest” nastavljen je predstavom “Zmajče” u izvođenju Dramsko-lutkarskog studija “Zvončica” iz Novog Grada.

Predstava, čiji su autori Milena Đorojević i Snežana Stjepanović, prilagođena je djeci uzrasta do petog razreda osnovne škole.

U predstavi, koja je sinoć oduševila najmlađe Kotorvarošane, nastupaju Milica Jakovljević, Nataša Railić, Mihaela Sladaković, Matea Railić i Ana Kolundžija. Stjepanovićeva je pojasnila da predstava govori o zmajskoj porodici, a akcenat je stavljen na poruku da je porodica najvažnija.

Dramsko-lutkarski studio “Zvončica” radi nepune dvije godine i do sada su se predstavili na više domaćih festivala.

“Varoš fest” se nastavlja večeras predstavom “Maruška Regodina” u izvođenju Amaterskog dramskog pozorišta “Jovan Sterija Popović” iz Kotor Varoša.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…