Preminuo Kotorvarošanin povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.06.2017. 16:17

Sabahet Lubenović iz Šipraga kod Kotor Varoša preminuo je od teških povreda koje je prije nekoliko dana zadobio u saobraćajnoj nesreći.

Lubenović je u teškom stanju prevezen u Banjaluku gdje su se ljekari danima borili za njegov život, ali nisu uspjeli da ga spase.

Za njegov život borili su se i humanisti iz Kotor Varoša koji su se odazvali apelu kotorvaroškog Crvenog krsta. U Zavod za transfuzijsku medicinu u Banjaluci upućeno je devet doborovoljnih davaoca i svi su dali krv, a pokriveno je i 18 doza krvi koje su prethodno iskorišćene u liječenju Lubenovića.

Lubenović je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se 11. juna dogodila u Šipragama kada je automobil u kojem je bio sa kolegom udario u drvo nakon što su mu otkazale kočnice.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…