Prepoznata plemenitost Kotorvarošana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.01.2018. 08:52

U okviru obilježavanja Dana Republike Srpske, predsjednik Milorad Dodik odlikovao je Servis centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice”. Medalju zasluga za narod preuzela je Željka Perišić-Ninković koja je na čelu ovog udruženja.

" Ovo odlikovanje daje nam vjetar u leđa da nastavimo još bolje! Ovo je medalja svih nas, prije svega naše djece, koja vrijedno rade i napreduju sve ove godine i roditelja djece sa poteškoćama. Ovo je zasluga i našeg stručnog tima i svih onih koji su prošli kroz njega, jer su vrijedno radili i rade i doprinose da naše udruženje bude prepoznato i od strane institucija. Hvala svim prijateljima udruženja, donatorima, Gradu Banja Luka, institucijama i svima onima koji su na neki način doprinijeli našem radu! Ovo je pokazatelj da se trud i upornost isplate. Veliko hvala Predsjedniku Republike Srpske na dodijeljenom odlikovanju!", izjavila je Željka Perišić-Ninković.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…