Preuzmite pasoš Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.01.2018. 18:52

Na Dan Republike Srpske 9.1.2018. godine, dođi i ti po svoj pasoš Republike Srpske. Pasoši će se dijeliti od 11: 00 časova u ulici Cara Dušana u Kotor Varošu. Srećan ti rođendan Republiko Srpska!

Republika Srpska je ljubav! 

Podmladak SNSD-a, prema najavama bivšeg generalnog sekretara SNSD-a Rajka Vasića, na jedinstven način obilježiće 9. januar Dan Republike Srpske.

Kako je Vasić naveo na Tviteru, mladi SNSD-a napravili su pasoš RS na kojem je otisnut datum izdavanja 9. januar 2018. godine. Vasić je naveo i da će se pasoš raditi i po narudžbi s fotografijom i ličnim podacima.

Pasoš je izrađen u čast proslave 9. januara Dana RS te je namjera da promoviše Srpsku.

Na Trgu Krajine u Banjaluci danas je postavljen štand na kojem su dijeljeni pasoši. Prvi pasoš dobila je premijerka Republike Srpske, Željka Cvijanović, a nakon nje i drugi zainteresovani građani.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…