Prezentacija Udruženja mladih “Heroj” i premijerno izvođenje predstave “Ničim izazvani”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.05.2018. 12:15

U subotu, 19. maja, sa početkom u 18:00 časova, u kino-sali u Kotor Varošu, Udruženje mladih “Heroj” u saradnji sa Amaterskim pozorištem “Jovan Sterija Popović”, Opštinom Kotor Varoš, Centrom za kulturu, sport i informisanje, te Domom kulture “Miroslav-Miro Pejović” organizuje svečanu prezentaciju Udruženja mladih “Heroj” Kotor Varoš, te premijerno izvođenje predstave “Ničim izazvani”.

Program će pored prezentacije i predstave posjetiocima omogućiti da učestvuju u tzv. panel diskusiji, da postavljaju pitanja, daju komentare, prijedloge, savjete i slično članovima prvog udruženja mladih u Kotor Varošu.

Događaj je podržan od strane projekta “re:Generacija”, te organizacija “IRI”, “USAID”, “Magacin Kabare”.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…