Prijem za „bronzanog“ karatistu Gajanina

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.05.2017. 11:04

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je prijem za karatistu „Ipona“ Milana Gajanina, koji se okitio bronzanom medaljom u kategoriji do 40 kilograma na 22. Balkanskom prvenstvu u Istanbulu.

Nastaupajući za reprezentaciju BiH, u vrlo jakoj konkurenciji takmičara do 14 godina, Gajanin je ostvario tri trijumfa, a jedini poraz je doživio od vršnjaka koji ga je porazio i na prvenstvu BiH.

„Zadovoljan sam nastupima na Balkanijadi u Turskoj, a ovom prilikom želio bih se zahvaliti svom treneru na odličnoj pripremi, kao i načelniku opštine na pruženoj finansijskoj pomoći“, istakao je Gajanin.

Načelnik Sakan je pohvalio nastupe karatista kotorvaroškog „Ipona“ u ovoj godini, sa željom da nastave u kontinuitetu ostvarivati zapažene rezultate.

„Sportisti su najbolji ambasadori naše opštine i izuzetno sam ponosan na koji način oni prezentuju Kotor Varoš na međunarodnoj sceni“, rekao je Sakan i dodao da će uvijek podržati učešća kotorvaroških sportista na međunarodnim turnirima.

Trener Karate kluba „Ipon“ Branko Petrović je podsjetio da Gajanina krajem juna očekuje nastup na Svjetskom kupu u Umagu, gdje ima šampionske ambicije.

„Radi se o izuzetno talentovanom dječaku, pred kojim je blistava karijera ukoliko nastavi sa predanim i odgovornim radom“, naglasio je Petrović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…