Prijem za 29 penzionera koji su radni vijek proveli u opštinskoj upravi

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2016. 13:48

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je povodom novogodišnjih praznika prijem za 29 penzionera koji su radni vijek proveli u opštinskoj upravi i uručio im prigodne novčane iznose za predstojeće praznike.

Sakan je zahvalio penzionerima, ocijenivši da su dali veliki doprinos u razvoju lokalne zajednice. 

"I pored teške ekonomske krize, nismo zaboravili sve ono što su ovi vrijedni ljudi uradili za opštinu Kotor Varoš i njene građane", dodao je Sakan. 

On je nekadašnjim radnicima uručio prigodan novčani iznos za predstojeće praznike i upoznao ih o projektima koji su realizovani u ovoj godini i planiranim investicijama za narednu. 

"Jedan od prioriteta će biti izgradnja vodovoda u Mjesnoj zajednici Zabrđe, a iskreno se nadamo podršci Vlade Republike Srpske i vlasti na nivou BiH za određene projekte", naglasio je Sakan i dodao da će zahvaljujući donaciji Vlade Azerbejdžana biti sagrađena nova zgrada Hitne pomoći u krugu Doma zdravlja. 

Penzioneri su izrazili zahvalnost za okupljanje prisjetivši se godina koje su proveli u opštinskoj upravi. 

"Tradiciju treba njegovati i zahvalni smo načelniku opštine na prijemu, a nama će novac dobro doći uoči predstojećih praznika", rekao je penzioner Ilija Marić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…