Prijem za studente stipendiste

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.06.2016. 12:22

Načelnik opštine Kotor Varoš Dalibor Vučanović organizovao je prijem za 10 najboljih studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2015/2016. godini.

Vučanović je pohvalio studente, njihov trud i učenje, uz obećanje da će opštinska administracija i ubuduće dodjelom stipendija pomagati njihovo školovanje. 

Nakon što se upoznao o razmišljanjima i sugestijama mladih ljudi, Vučanović je poručio da će vrata njegovog kabineta uvijek biti otvorena za vrhunske studente. 

"Nadam se da će vam ova sredstva pomoći u troškovima studija, te da ćete svojim učenjem i radom zaslužiti stipendije i iduće godine", naglasio je Vučanović. 

Nikolina Serdar i Vesna Kragić, studenti medicine, ističu da će im stipendije olakšati troškove studiranja, te da očekuju da će nakon školovanja uspjeti da se zaposle u struci. 

Navodeći da im podrška opštinske uprave mnogo znači, studenti su istakli da će po završetku studija nastojati da se vrate i da stečena znanja primijene u rodnom gradu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…