Priredba i paketići za mališane sa smetnjama u razvoju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2016. 13:28

Tradicionalno, i ove godine Centar za socijalni rad Kotor Varoš, u saradnji sa Savjetom učenika Osnovne škole „Sveti Sava“, u kotorvaroškoj kino-sali upriličio je podjelu novogodišnjih paketića za djecu sa smetnjama u razvoju.

„Ove godine obezbijedili smo novogodišnje paketiće za 45 mališana sa smetnjama u razvoju. Jedan dio slatkiša je obezbijedio Centar za socijalni rad, a drugi dio je prikupljen u humanitarnoj akciji „Jedan slatkiš jedno dijete“, koju su organizovali članovi Savjeta učenika Osnovne škole „Sveti Sava“ Kotor Varoš“ , rekao je direktor Centra za socijalni rad Dragan Pejaković .

Uz Baba Mrazicu, mališanima je priređen prigodan kulturno-zabavni program koji su pripremili članovi folklorne, recitatorske i ritmičke sekcije Osnovne škole „Sveti Sava“, koji su dali svoj doprinos današnjoj manifestaciji.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…