Priznanje za Branku Jotanović

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.12.2018. 08:21

Atletski klub „Borac“ Banja Luka je na redovnoj Skupštini koja je održana u amfiteatru Tehničke škole u Banjoj Luci, svom članu, a našoj šampionki Branki Jotanović, za postignute rezultate u atletici u 2018. godini – discipline bacanje kugle i diska, dodijelio priznanje.

Ovim činom je Branka prešla iz kategorije mlađe juniorke u kategoriju starije juniorke gdje će se takmičiti u narednoj atletskoj sezoni. 

Želimo joj mnogo uspjeha u karijeri i da i dalje nastavi sa osvajanjem medalja, i da dostojno prestavlja našu opštinu. 

Oni koji su zaduženi za razvoj sporta i sportskih talenata pozivamo da pogledaju na njene dosadašnje rezultate i da joj pomognu da nastavi svoju uspješnu karijeru.

Izvor: centarzakulturukv.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…