Promocija knjige ”Komadant”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.09.2018. 17:23

U kino-sali u Kotor Varošu sinoć je održana promocija knjige „Komandant“ autora Bojana Dimitrijevića. Promociji su prisustvovali i o knjizi govorili sin generala Darko Mladić, ratni ađutant generala Rajko Banduka i pukovnik Milovan Milutinović.

Autor Dimitrijević zbog bolesti nije prisustvovao ovoj promociji, ali je uputio pozdravno pismo koje je pročitano brojnoj kotorvaroškoj publici. Iz Haga su se telefonom obratili skupu i isti pozdravili, general Ratko Mladić, Stojan Župljanin i Radovan Karadžić. Svi su istakli značaj srpskog jedinstva i očuvanja tekovina odbrambeno-otadžbinskog rata i Republike Srpske, kao jedinog garanta opstanka srpskog naroda na ovim prostorima. 

 

Izvor: cenatrzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…