Promocija knjige Steve Selaka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.02.2016. 14:00

Narodna biblioteka Kotor Varoš organizuje u petak 26. februara, promociju knjige autora Steve Selaka pod nazivom „Knjiga života – uputstvo za upotrebu“.

Radi se o autoru koji je održao čitav niz predavanja na ovu temu, čime je uticao na pozitvne promjene u svakodnevnom čovjekovom životu i poslovnom okruženju mnogih ljudi.

Moto autora Steve Selaka je: „Pobjediću ako budem vjerovao u pobjedu. Ići ću kad budu svi stali. Preživjeću jer tako želim, jer sve u životu se dešava sa razlogom.

Čitav život je niz trenutaka koje moramo uhvatiti. Sreća prati hrabre. Želim da budem srećan. I tu sreću podijelim sa onima koji me vole. Ko traži i pronaći će“.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…