Promovisana nova knjiga Steve Selaka „Zapisano u vremenu“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.04.2017. 14:21

Promocija knjige Steve Selaka „Zapisano u vremenu“ održana je u prostorijama Narodne biblioteke „Kotor Varoš“ u utorak 25. aprila 2017. godine. Knjiga “Zapisano u vremenu” predviđa da će se BiH od 2035. do 2045. godine podijeliti u tri male republike! Selak se osim pisanjem bavi i vajarstvom pa u svom dvorištu ima skulpture Donalda Trampa, Vladimira Putina Putina, grčkog filozofa Sokrata, sina Mateja i samog sebe. Planira da u budućnosti izvaja i svoje roditelje.

Selak kaže da će to biti konfederalna država u kojoj će, pored Republike Srpske i Federacije BiH, egzistirati i hrvatska Herceg Bosna.

– U BiH će nastupiti bolje vrijeme, a svako ko je “smetao” biće u međuvremenu uklonjen sa političke scene. Godine 2035. u BiH će biti takvo stanje da će svaki Nijemac poželjeti da bude građanin i Banjaluke. Takođe, BiH će nakon prekomponovanja Evrope u tri dijela postati članica pravoslavnog bloka zemalja, koji će činiti Rusija, Bugarska, Grčka, Srbija, Makedonija, Rumunija, Kipar… – navodi Selak.

Selak najavljuje da bi njegova nova knjiga “Zapisano u vremenu” trebalo da bude prevedena na ruski i njemački jezik, a trenutno piše djelo “Život Jovanov”, koja namjerava da objavi početkom naredne godine.

Podsjećamo, Stevo Selak je lani objavio “Knjigu života – uputstvo za upotrebu” gdje je, između ostalog, opisao kako je preživio tri kliničke smrti i dva tumora na unutrašnjim organima.

On je u “Knjizi života” naveo da se smrti ne treba plašiti, jer je duša vječna.

U knjizi “Zapisano u vremenu” tvrdi da će Zapad platiti ceh za svu kratku pamet i nedjela učinjena u proteklom periodu, od Kosova, BiH i Afrike, do Libije, Iraka, Avganistana i Sirije.

– Koka će morati da vrati sve što je pozobala, a najveći ceh od 2035. do 2045. godine platiće Njemačka, Italija, Skandinavske zemlje i Francuska. U tim zemjama tiho buja muslimansko stanovništvo i tamo će u pomenutom periodu zavladati islam – navodi Stevo u svojoj knjizi.

On podsjeća da je u Evropi 1990. godine bilo 26 miliona muslimana, te da se taj broj već 2008. godine popeo na 46 miliona.

– Sada je duplo veći i zbog priliva muslimanskih izbjeglica sa Bliskog Istoka, Afrike i ostalih zemalja. Dok zapadnjaci imaju jedno ili nijedno dijete, muslimani ih imaju 10. Samo jedan izbjeglica Sirijac na osnovu socijalne pomoći za 24 djece i četiri žene u Njemačkoj dobija 380 000 evra, pa vi vidite. Uostalom, u Kur'anu piše da ako u nekoj državi ima preko 55 odsto muslimana, vlast mora biti islamska. Muslimanom tako ne može da vlada nemusliman – objašnjava Selak.

On, s tim u vezi, kaže da Njemačku od 2013. do danas napušta 150 000 Nijemaca godišnje jer se plaše ekstremnih muslimana.

– Zamislite, 2035. godine ambasada Srbije u Njemačkoj će biti puna Nijemaca koji će tražiti vize. Naime, tri godine prije toga će u Srbiji na vlast doći izvjesni Vladimir, koji će omogućiti procvat. Crna Gora će se vratiti u okrilje Srbije – tvrdi Selak.

Od islama će se, kako navodi Selak, odbraniti hrišćanske Engleska, Španija, Švajcarska, Austrija i Mađarska, koja će postati ekonomska sila.

– Štrahe će u Austriji pobijediti već 2022. godine, pa će se i ta zemlja sačuvati, a u Hrvatskoj će od 2035. do 2045. godine biti tenzija između Hrvata i muslimana koji će i u toj zemlji biti dovoljno brojni da traže konstitutivnost – kaže Selak.

Kada je riječ o globalnim dešavanjima, Stevo napominje da će džamija Aja Sofija 2035. godine ponovo postati crkva i da će Rusija 2045. godine jedna od vladajućih svjetskih supersila uz Kinu.

On dodaje da će Donald Tramp pripremiti SAD za transformaciju u pozitivnom smislu do 2035. godine.

– Tramp sada ne može da učini ništa, jer ne vlada. Njegova volja nije bio nedavni napad na Siriju, već kupuje vrijeme da preokrene Ameriku – ističe naš sagovornik.

U Stevinom dvorištu u banjalučkom naselju Paprikovac pažnju prolaznika privlače kipovi  u prirodnoj veličini.

– Kipovi su poruka miru i prosperitetu u svijetu. Kada bi Putin i Tramp našli zajedničku riječ i bili dobri prijatelji, manje bi bilo problema i sukoba, i svijet bi bio mirniji. Kada bi se njih dvojica dogovorili, rat u Siriji bi završio za 15 dana, a i nama ovdje bilo bi sigurnije i bolje. Zato sam ih i napravio jednog kraj drugoga – kaže Selak

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…