Pronađena ručna bomba u blizini korita Vrbanje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.08.2017. 16:04

Policijskoj stanici Kotor Varoš prijavljeno je da je u blizini korita rijeke Vrbanje u mjestu Kotorište pronađena ručna bomba.

Iz banjalučke Policijske uprave saopšteno je da je prijava primljena juče i policija je odmah obezbijedila i obilježila to mjesto do dolaska radnika Civilne zaštite.

Policijska uprava apeluje na građane da ukoliko primijete u rijekama i oko njih zaostala minsko-eksplozivna sredstva da im ne prilaze, već da odmah obavijeste najbližu policijsku stanicu ili pozovu besplatan broj telefona 122 da bi se na najbezbjedniji način uklonila.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…