Prve kotorvaroške trojke

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.07.2017. 14:26

Lijepa vijest nedavno se proširila Vrbanjcima i kotorvaroškim krajem – rođene su prve trojke u našoj opštini. Roditelji trogodišnjeg dječaka Stefana, Nenad i Draženka Komljenović proširili su svoju porodicu sa tri nova člana.

– Bilo je nevjerovatno kada smo saznali da smo moj Nenad i ja na putu da postanemo roditelji trojki. Pesrećni smo i ovo su druge trojke u mojoj porodici, a prve koliko ja znam u Kotor Varošu. Kćerka od majkinog strica rodila je u Njemačkoj prije tridesetak godina dva sina i kćerku. Sudbina je htjela da našu porodicu i ja obradujem trojkama – počinje priču ponosna majka Draženka.

Ona je na svijet donijela prvo Nikolu, koji je bio težak 1.330 grama, zatim je rođena Nikolina teška 1.660 i kao najmlađi Novak sa 1.100 grama. Bebe i majka su u srijedu izašle iz bolnice nakon što su ljekari utvrdili da su potpuno zdrave.

– Puno mi je srce kada ih onako malene pogledam i nemam riječi kojima bih opisala sreću koja je zadesila našu porodicu kada su moji mališani došli na svijet – priča u dahu Draženka.

Zaposlena je u Tvornici obuće “Sportek” u Kotor Varošu tako da će armija njenih radnih kolega naširoko prenositi predivnu vijest.

Izvor: GlasKotorVaroša.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…