Prvi čas baleta nakon raspusta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.02.2016. 17:21

Sve polaznike škole baleta obavještavamo da će se časovi održavati u ustaljenim terminima ponedjeljkom i četvrtkom u 17:00 i 18:00 časova.

U okviru JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš više od četiri mjeseca radi baletska sekcija u saradnji sa Prvom baletskom školom iz Banja Luke. Male kotorvaroške balerine prvim baletskim koracima uči Una Rosić licencirani trener i koreograf Plesnog kluba „Gema“ i stručni saradnik Prve baletske škole.

Više informacija o prvoj školi baleta možete dobiti u zgradi Centra za kulturu, sport i informisanje (II sprat) svakim radnim danom od 07 do 15 časova, ili na brojeve telefona 051/785 266 i 066/457 439.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…