Prvog dana protesta blokiran saobraćaj u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.06.2018. 09:21

Saobraćaj u Kotor Varošu bio je blokiran prvog dana u sklopu akcije kojom vozači izražavaju nezadovoljstvo zbog poskupljenja goriva.

Vozači su ugasili automobile u Ulici cara Dušana u blizini kafića “Midnajt” što je stvorilo kolonu automobila od nekoliko stotina metara. Saobraćaj je deblokiran poslije jednog časa nakon što su vozači koji su se odazvali protestu pokrenuli svoja vozila.

Na društvenim mrežama pokrenuta inicijativa da vozači na u 17 časova ugase automobile gdje god se zateknu u tom momentu i na taj način iskažu protest zbog serije poskupljenja goriva usljed povećanja akciza i rasta cijene nafte na svjetskom tržištu.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…