Radni sastanak za predstavnike mladih iz Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.03.2018. 08:13

Misija OEBS-a u Bosni i Hercegovini održaće prvi radni sastanak mladih opštine Kotor Varoš na kojem će učestvovati predstavnici mjesnih zajednica, udruženja građana, kao i pojedinačni aktivisti. Sastanak će se održati u sali Skupštine opštine Kotor Varoš u četvrtak, 22. marta 2018. godine od 17.00 do 19.00 časova.

"U okviru svog mandata u Bosni i Hercegovini, Misija OEBS-a prepoznaje rad mladih kao ključnih partnera za pozitivne promjene i promovisanje mira i zajedničkog razumijevanja. Misija radi na pružanju podrške progresivnoj integraciji mladih u svojim lokalnim zajednicama, kao i jačanju njihovih kapaciteta. Na radnom sastanku ćemo razmotriti nivo trenutnog učešća mladih u životu i radu lokalne zajednice, kao i potencijalne aktivnosti koje ćemo realizovati tokom godine" - izjavila je Anja Dušanić iz OEBS-a i dodala da vjeruje da će učešće mladih na radnom sastanku pružiti dragocjen doprinos formiranju grupe mladih Kotor Varoša, koja će obezbijediti veće učešće mladih u lokalnoj zajednici. 

Učešće na ovom sastanku potrebno je potvrditi na faks 051/318-478 najkasnije do 21. marta 2018. godine.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…