Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Kotor Varoš 2017“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.03.2017. 15:24

Po prvi put u Kotor Varošu ove godine od 31. marta do 01. aprila 2017. godine prema tradiciji i ustanovljenom kalendaru Sajmova BiH, održaće se VI. Regionalni sajam privrede, poljoprivrede i turizma „Kotor Varoš 2017“ pod sloganom „Pokrenimo privredu“ a organizator sajma je Razvojna agencija opštine Čelinac. Svečano otvaranje Sajma biće 31. marta sa početkom u 11 časova u Sportskoj dvorani u Kotor Varošu.

Regionalni sajam pratiće stručne konferencije, predavanja i poslovni susreti privrednika uz bogat svečani program i brojne kulturno-zabavne manifestacije za izlagače i posjetioce.

Centralne teme sajma su Investicioni projekti energetskog sektora i sektora zelenih investicija, regionalni energetski projekti kroz regionalnu saradnju, regionalno napredovanje, poslovni sastanci kompanija cijelog regiona, saradnja po modelu JPP (javno privatno partnerstvo). Obnovljivi izvori energije i ubrzani razvoj tržišta energije iz biomase, ali i energetska efikasnost, kao i novi pristup problematici finansiranja projekata i ESCO ugovori, biće aktuelne sajamske teme.

Paralelno sa ovim sajmom održaće se sajam poljoprivrede na kojem će se izlagači, poljoprivredni proizvođači upoznati sa trenutnim projektima i dostupnim sredstvima za razvoj agrara i poljoprivrede kao grane privrede uopšte.

Na Regionalnom sajamu privrede, poljoprivrede i turizma „Kotor Varoš 2017“ očekuje se i učešće više od 250 predstavnika privrednika i ekonomista iz zemlje i okruženja, predstavnika institucija Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Grčke, Kine, Italije, Rusije, Njemačke, Švicarske, kao i predstavnika brojnih ambasada, investitora, finansijskih institucija i drugih.

U prilog vam dostavljamo:

Pozivnicu sajma
Prijavu za učestvovanje
Prijavu veličine štanda
Ugovor – opšti uslovi izlaganja na Regionalnom sajmu privrede „Kotor Varoš 2017“
Poziv sponzorima

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…