Rekordan broj učesnika na turniru u malom fudbalu, obavljen žrijeb grupa

Autor: Slaven Šubara / Datum: 13.06.2016. 23:23

Turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“ okupio je 42 ekipe u četiri kategorije. U prisustvu predstavnika ekipa obavljen je žrijeb seniorskog dijela turnira, gdje će se za prvo mjesto boriti 16 ekipa raspoređenih u 4 grupe.

Prvog takmičarskog dana (utorak 14.06.) igraju se mečevi u grupi A, a sastaju se:
17.00 PEKARA ALEKSA – DADO d.o.o.
17.30 DNS KOTOR VAROŠ – AUTO RAD BANjA LUKA
18.00 AUTO RAD BANjA LUKA – PEKARA ALEKSA
18.30 DADO d.o.o – DNS KOTOR VAROŠ
19.00 AUTO RAD BANjA LUKA – DADO d.o.o.
19.30 DNS KOTOR VAROŠ – PEKARA ALEKSA

U srijedu (15.06.) su na programu mečevi grupe B (SOZ, Auto servis Džomba, PDP Kotor Varoš, Mesnica roštiljnica Žar),

četvrtak (16.06.) je rezervisan za utakmice u grupi C (Pekara Obeliks, Detektor, Kafe bar Dionis i Mladi SDS-a),

dok će takmičenje po grupama u seniorskom dijelu turnira biti završeno u petak (17.06.), kada se igraju mečevi u grupi D (Naša kafanica, Milež gradnja, Građevinska limarija Mrđo i Sloga Grabovica).

Utakmice će se igrati na igralištu Radničkog univerziteta sa početkom u 17.00 časova, a uslučaju obilnih padavina na raspolaganju je sportska dvorana.

U kategoriji pionira i predpionira je prijavljeno 12 ekipa, po šest u svakoj kategoriji, dok će se na turniru preduzeća i javnih ustanova boriti 14 ekipa. Izvlačenje grupa u ovim kategorijama biće obavljeno u četvrtak u večernjim časovima, tako da ovom prilikom pozivamo predstavnike svih ekipa da dođu i prisustvuju žrijebanju, ali i utakmicama seniorskog turnira.

Svako veče biće organizovana i nagradna igra za gledaoce, što je pored vrhunskog malog fudbala odlična pozivnica za sve posjetioce.

Subota i nedjelja (18. i 19.06.) su rezervisane za nastupe mlađih uzrasnih kategorija i preduzeća i javnih ustanova.
   

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…