Relionalna liga RS: Mladost u prvom kolu u duelu sa ekipom OFK Lauš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.07.2016. 17:45

FK “Mladost” Kotor Varoš polovinom avgusta kada startuje prvenstvo u prvom kolu sastaće se u Banja Luci sa ekipom OFK Lauš.

Na konferenciji klubova Regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad, održanoj u hotelu “Bosna” u Banjaluci, izvučeni su takmičarski brojevi za sezonu 2016/17. I ove sezone na regionalnom “zapadu” nastupiće 16 ekipa. Žrijeb je bio poludirigovan, s obzirom da su predstavnici FSA Prijedor i OFK Brdo iz Hambarina tražili da u prvom kolu budu gosti, odnosno domaćini.

Tako su klubovi izvukli sljedeće takmičarske brojeve: 1. Dubrave, 2. Župa Superpetrol (Milosavci), 3. Lijevče (Nova Topola), 4. Ravan (Međeđa), 5. OFK Brdo (Hambarine), 6. OFK Lauš (Banjaluka), 7. Gomjenica Celpak (Prijedor), 8. Naprijed (Banjaluka), 9. Sloga DIPO (Gornji Podgradci), 10. Progres (Kneževo), 11. Mladost (Kotor Varoš), 12. Kladari, 13. Partizan (Kostajnica), 14. FSA Prijedor, 15. Čelinac, 16. Karanovac (Banjaluka).

Utakmice prvog kola na programu su 13. i 14. avgusta od 17 časova.

PAROVI 1. KOLA:

OFK Lauš – Mladost
Dubrave – Karanovac
Župa Superpetrol – Čelinac
Lijevče – FSA Prijedor
Ravan – Partizan
OFK Brdo – Kladari
Gomjenica Celpak – Progres
Naprijed – Sloga DIPO

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…