Restoran „Mila Mi“ trijumfovao u Vrbanjcima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.08.2017. 15:21

Prvo mjesto na Ilindanskom turniru u malom fudbalu „Vrbanjci 2017“ osvojila je ekipa restorana „Mila Mi“, koja je u finalnom meču savladala sastav „Auto servis Moma“ rezultatom 2:1.

Golove za pobjednički sastav postigli su Damjan Kragić i Bojan Tovilović, dok je utješni gol za poraženi tim postigao Mile Paštar.

Treće mjesto osvojio je Kafe bar „Faraon“, a na turniru je ukupno učestvovalo devet ekipa.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Vladan Maksimović iz pobjedničkog sastava, dok su članovi drugoplasiranog tima Mile Kovačević i Boban Mikanović ponijeli epitet najboljeg igrača, odnosno strijelca turnira.

Pehare, diplome i novčane nagrade najuspješnijim ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Turnir je imao i humanitarni karakter, a tokom dva dana trajanja prikupljeno je oko 1.000 KM za liječenje Vanje Pejakovića, mladog sportiste iz Maslovara koji je teško stradao na ekskurziji u Italiji gdje se i sada nalazi.

Uspješni organizatori Ilindanskog turnira bili su Savjet Mjesne zajednice Vrbanjci i neformalna grupa mladih. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…