Rukomet: RK ´Kotor Varoš´ - ORK ´Borac´ Banja Luka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.11.2016. 16:27

Četvrtak 17. novembar 2016. godine, Sportska dvorana Kotor Varoš u 19:00 časova. Prva liga Republike Srpske u rukometu RK ´Kotor Varoš´ - ORK ´Borac´ iz Banja Luke

RK "Kotor Varoš" se prije predposljednjeg kola Prve lige Republike Srpske nalazi na 5. mjestu na tabeli.  ORK ´Borac´ iz Banja Luke se nalazi odmah iza Kotorvarošana sa tri boda manje.

Interesantno je da je jedan od trenera banjalučke ekipe Mirko Mikić, koji je svoje prve rukometne korake napravio baš u Kotor Varošu.

"Očekujemo pobjedu protiv ekipe Borca, i onda nas očekuje još gostovanje u Laktašima. Ukoliko bi ostvarili te dvije pobjede, trebali bi završiti na 2. mjestu na tabeli", rekao je Damjan Tepić, trener RK "Kotor Varoš".

Nadamo se da će naši rukometaši to i ostvariti, mada je matematički i uz puno sreće moguće i prvo mjesto na tabeli. Da bi ostvarili svoj cilj možemo im i mi pomoći kao navijači.

Zato u četvrtak 17. novembra 2016. godine u 19:00 časova svi u Sportsku dvoranu Kotor Varoš i ispunimo do posljednjeg mjesta tribine i pomozimo našim momcima da ostvare pobjedu na posljednjoj utakmici ove sezone na domaćem terenu. 

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…