Rukomet: RK ”Kotor Varoš” nadigrao RK ”Gradiška”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.02.2016. 23:16

U prijateljskoj rukometnoj utakimici rukometni klub ”Kotor Varoš” ubjedljivo je savladao rukometaše RK ”Gradiška” rezultatom 46:28.

U okviru priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske kotorvaroški rukometaši su protiv kolega iz Gradiške pokazali svoje mogućnosti. 

Ubjedljivu pobjedu rukometaši Kotor Varoša su zaista i zaslužili jer su pokazali zavidan nivo igre sve to zahvaljuući treneru Damjanu Tepiću te uz logističku podršku Antonić Stamenka. 

Takođe potrebno je pohvaliti i rukometaše RK ”Gradiška” ako uzmemo u obzir da su jedini rukometni klub u Bosni i Hercegovini koji nema sportsku dvoranu,čiji igrači treniraju na betonu, a utakmice odigravaju u 50-ak kilometara udaljenim dvoranama. Samim time možemo reći da imaju najgore uslove za rad u državi.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…