Rukometaši pretrpjeli težak poraz

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.10.2016. 08:47

Rukometaši Kotor Varoša pretrpjeli su težak poraz na gostovanju Leotaru u petom kolu Prve lige RS 36:28.

Oslabljeni sastav naših rukometaša nije mogao da pruži jači otpor domaćinu, pa su Kotorvarošani upisali drugi poraz ove sezone. Iako je Boris Jovičić pružio dobru partiju na golu, na terenu se, ipak, osjetio izostanak jednog od najboljih igrača Korovarošana Boriše Eskića, koji je svojim odbranama nosio tim u prethodnim kolima.

U napadu je u Trebinju briljirao Miloš Jurić sa 13 golova, ali nije imao raspoloženih saigrača, pa je njegov fantastičan učinak ostao u sjeni poraza.

Leotar je ovim trijumfom pobjegao Kotor Varošu četiri boda, ali naši rukometaši imaju utakmicu manje, jer je odgođen meč prošlog kola protiv Slavije. Kotorvarošani će priliku za popravni imati u sljedećem kolu kada dočekuju Bijeljinu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…