Rukometaši savladali Teslić na domaćem terenu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.05.2018. 08:12

Rukometaši Kotor Varoša su sinoć u utakmici 20. kola Prve lige Republike Srpske u kotorvaroškoj sportskoj dvorani savladali ekipu Teslića sa ubjedljivih 45:32 (22:18).

Naši rukometaši su odigrali još jednu kvalitetnu i efikasnu utakmicu i u potpunosti opravdali ulogu apsolutnog favorita, i igrom i rezultatom ispratili Teslićance u drugoligaško društvo.

Najefikasniji u redovima domaćina je bio Radomir Stojanović koji je postigao 10 pogodaka, a pratili su ga Rajko Radić sa osam golova, te Boško Tešić i Goran Marković sa po šest pogodaka.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…