SDS mora vratiti povjerenje, u Kotor Varošu je pobjednička stranka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 10:17

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica posjetio je večeras Kotor Varoš i razgovarao sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora stranke.

Ovo je prva posjeta predsjednika SDS-a jednom opštinskom odboru, a razlog što je krenuo iz Kotor Varoša je pobjeda koju je stranka ostvarila na proteklim lokalnim izborima.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš Nedeljko Glamočak je poželio dobrodošlicu Govedarici i generalnom sekretaru stranke Igoru Ostojiću. Govedarica je istakao da SDS mora vratiti povjerenje i nadu u stranku.

– Unijećemo mnogo energije i voditi proaktivnu politiku, što smo već pokazali inicijativom za posebnu sjednicu Parlamenta BiH o stanju u pravosuđu. SDS je pobjednička stranka u Kotor Varošu, vi sada osjećate težinu izbornog rezultata koji je odredio da SDS ovdje bude najjača politička partija i to je za svako poštovanje – izjavio je Govedarica.

Zamjenik načelnika opštine Kotor Varoš i potpredsjednik Opštinskog odbora SDS-a Mladen Trivunović je zatražio od Govedarice da više pažnje bude posvećeno lokalnim zajednicama u kojima je SDS napravio dobar rezultat kada je u pitanju podrška sa viših nivoa vlasti i zapošljavanje.

Govedarica je iskoristio priliku i za neformalno druženje sa rukovodstvom i članovima kotorvaroškog SDS-a, a za opušteniji dio posjete odabrali su “Našu kafanicu”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…