SDS: Glamočak ostaje na čelu OO SDS Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.05.2017. 15:11

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Kotor Varoš proveo je unutarstranačke izbore i za predsjednika ovog odbora izabran je Nedeljko Glamočak, a za zamjenika Mladen Trivunović.

Na ovoj izbornoj skupštini SDS-a izražena je velika zainteresovanost za OO SDS i izabrano je 35 clanova OO SDS-a Kotor Varoš.
 
Za radno predsjedništvo izabrani su: Mladen Trivunovic, Milorad Savanovic i Dragan Zeljkovic, dok je zapisnicar bio Bojan Ðekanovic. U verifikacionu komisiju su izabrani Bojan Ðekanovic-Ðeka, Obrenko Pucarevic i Mladen Tepic. Na vecerašnjoj Izbornoj skupštini izabrani su i republicki delegati: Nedeljko Glamocak, Mladen Trivunovic, Dragan Zeljkovic, Milorad Savanovic, Obrenko Pucarevic, Bojan Ðekanovic, Mladen Tepic,  Snežana Juric, Biljana Lukic, Slobodan Juric i Slobodan Gelic.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…