SRD Kotor Varoš: U subotu poribljavanje, u nedjelju opštinsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.06.2018. 09:28

SRD Kotor Varoš obavještava članove da će se poribljvanje i uređenje korita rijeke Vrbanje i njenih pritoka obaviti dana 9. juna (subota) sa početkom okupljanja članova i zainteresovanih u 8:30 časova na trgu, kod Avalona.

Opštinsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak počeće 10. juna (nedjelja) sa početkom okupljanja u 8:00 časova takođe na trgu, kod Avalona.

Radi što usješnijeg uređenja korita rijeke Vrbanje, pripreme staze, poribljavanja i takmičenja, pozivaju se članovi SRD Kotor Varoš, simpatizeri i zainteresovani da učestvuju u svim aktivnostima.

Dodatne informacije na broj: 065 613 196 – sekretar Udruženja i 065 585 460 ribočuvar.

BISTRO!

SRD Kotor Varoš

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…